Architecten

 Architecten:

U wilt uw opdrachtgever toch niet onverwacht met onaangename kosten confronteren?

Een goede kostenbewaking is een voorwaarde voor het welslagen van uw bouwproject. U heeft het liefst al in de schetsfase, een goed inzicht in de bouwkosten. Zowel uzelf als uw opdrachtgever willen niet gedurende het project met onaangename kosten geconfronteerd worden.

Expertise inhuren:
Als kostendeskundige dien je dagelijk bezig te zijn met kostprijsberekeningen om up-to-date te blijven met de huidige prijsnivo's. Dit is echter voor u als architect geen dagelijks werk. Het is daarnaast een tijdrovende bezigheid. Daarom is het wellicht interssant om deze expertise uit te laten voeren door een vertrouwde partij met ervaring in de bouwbranche.

Wat kan Gregor Calculatie- bouwadvies voor u betekenen:
Wij zijn in staat om snel een gedetilleerde elementen raming van uw ontwerp te maken. Hierdoor heeft u in een vroeg stadium inzicht in de bouwkosten. Dit biedt u rust en ruimte om u ontwerp optimaal aan te passen om zo tot het gewenste eindresultaat te komen. U voorkomt tevens dat u dijdens de aanbestedings- of bouwfase voor onverwachte en onaangename verrassingen komt te staan.

Wij kunnen de volgende werkzaamheden voor u verzorgen:
          * Het opstellen van budgetramingen tijdens schets- en/of ontwerpfase.
          * Het opstellen van gedetailleerde elementen ramingen tijdens ontwerpfase.
          * Maken van een directie begroting tijdens de aanbestedingsfase.
          * Controle aanbestedingsstukken, voor toezenden naar aannemers.
          * Controleren van de aanbestedingsbegrotingen.
          * Kostenbewaking tijdens uitvoeringsfase van het bouwproces.

Waarom Gregor Calculatie- bouwadvies:
Gregor Calculatie- bouwadvies heeft al meer dan 20 jaar ervaring binnen de bouwbranche. Wij weten exact wat er binnen deze branche speelt, van het bouwproces op de bouwplaats zelf tot de calculatie, inkoop en werkvoorbereidingswerkzaamheden op kantoor.
Wij nemen u graag een aantal werkzaamheden uit handen zodat u zelf aan de werkzaamheden toekomt die nodig zijn om het gehele bouwproces tot een goed einde te brengen en goed beslagen ten ijs komt.

Wij willen graag meedenken en adviseren wat voor uw organisatie de meest efficiente oplossing is.
Neem voor meer informatie contact op met Gregor Janssen 06-55794566 # gregor@calculatie-bouwadvies.nl